tag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post7689102381230891211..comments2024-03-26T18:16:05.499+01:00Comments on In my coffee kitchen: Strudel francuski z jabłkamiilkahttp://www.blogger.com/profile/17999623082509324209noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-32911827026108314372012-01-07T13:14:05.344+01:002012-01-07T13:14:05.344+01:00a ja jeszcze przełożę jabłka marcepanem....plaster...a ja jeszcze przełożę jabłka marcepanem....plasterek jabłka, plasterek marcepanu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-41890065065345291272011-03-19T22:07:13.161+01:002011-03-19T22:07:13.161+01:00Bardzo fajny przepis, i jaki prosty! batdzo ładne ...Bardzo fajny przepis, i jaki prosty! batdzo ładne zdjęcia! pozdrawiam ciepłomlynki w kuchnihttp://mlynkiwkuchni.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-70709081790056347812011-03-15T09:05:46.223+01:002011-03-15T09:05:46.223+01:00Widzę, że macie mnóstwo propozycji na strudel. Nas...Widzę, że macie mnóstwo propozycji na strudel. Następnym razem chętnie skorzystam z Waszych podpowiedzi:) Pozdrawiam.ilkahttps://www.blogger.com/profile/17999623082509324209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-38878178897225458892011-03-15T07:11:00.991+01:002011-03-15T07:11:00.991+01:00Strudel to jest to! A wiecie co jest najlepsze do ...Strudel to jest to! A wiecie co jest najlepsze do strudla ? Sos waniliowy. Naprawdę! Można wykorzystać taki deserek waniliowy z Lidla i polać jeszcze gorącego strudla. Rewelacja!Zuraxhttps://www.blogger.com/profile/00253915407607174927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-1791389938153782902011-03-15T07:03:43.527+01:002011-03-15T07:03:43.527+01:00Uwielbiam strudle i w ogóle ciasta z jabłkami. Twó...Uwielbiam strudle i w ogóle ciasta z jabłkami. Twój wygląda niebiańsko!:)Lekkahttps://www.blogger.com/profile/13033618731097434820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-76351280042484058832011-03-14T21:03:18.719+01:002011-03-14T21:03:18.719+01:00rewelacyjny, a do tego kusi i u nas :)rewelacyjny, a do tego kusi i u nas :)wykrywacz smakuhttps://www.blogger.com/profile/03688335260108450130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-59656738205987326842011-03-14T19:13:35.964+01:002011-03-14T19:13:35.964+01:00Uwielbiam strucle! Z reguły robię polaną syropem k...Uwielbiam strucle! Z reguły robię polaną syropem klonowym i posypaną orzechami,ponieważ najlepsza jaką miałam okazję zjeść w życiu, tak była właśnie podana. Teraz jednak skorzystałabym z Twojej wersji, nieco mniej kalorycznej :)Martahttps://www.blogger.com/profile/11117032203060136242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-69270505309786086952011-03-14T16:34:37.729+01:002011-03-14T16:34:37.729+01:00Ja studel robilam jeszcze z rodzynkami,skorka pona...Ja studel robilam jeszcze z rodzynkami,skorka ponaranczową kandyzowana,orzechami laskowymi pokruszonymi i sypalam cynamonem.wtedy jest mix smakow ktore super pasuja do siebie.<br />Kamila.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3086597883058700087.post-46884037942664223062011-03-14T14:05:55.144+01:002011-03-14T14:05:55.144+01:00Ciekawy przepis. Przyznam się szczerze że strudla ...Ciekawy przepis. Przyznam się szczerze że strudla jeszcze nigdy dotąd nie robiłam, ale przepis zapisuję bo mam francuskie ciasto i jabłka.<br />Pozdrawiam serdecznie :-)Grażynahttps://www.blogger.com/profile/03036701023150034844noreply@blogger.com