![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdmomDF-s4iWIi3yK1fsA_nHn7PUbgZXXoeRHAK1BD3AEnG-lTOpe32INNPUMVDi-m-Jz8kbgxmJvDX3MyGVATVs5KA11QTid73lSPd57klHScZ1F8sEgV8_V5rmvJHFK25-nSoRrODWmE/s640/a+pasta+rybna1.jpg)
Bardzo smaczna i szybka pasta z wykorzystaniem
zwykłej konserwy rybnej. U mnie filetów
śledziowych w sosie pomidorowym.
zwykłej konserwy rybnej. U mnie filetów
śledziowych w sosie pomidorowym.
Składniki:
150g białego sera
150g żółtego sera
1 puszka konserwy rybnej
w oleju lub pomidorach (ok. 175g)
szczypiorek
Do miseczki włożyć rybę, ser biały i starty
na tarce ser żółty. Zmiksować na pastę.
Można dodać drobno posiekany szczypiorek.
Do miseczki włożyć rybę, ser biały i starty
na tarce ser żółty. Zmiksować na pastę.
Można dodać drobno posiekany szczypiorek.
takiej jeszcze nie jadlam...zawsze robie tylko z cebulka..ale twoja mnie zaciekawila...
OdpowiedzUsuń