Strony

2 paź 2010

Pasta do chleba


Dla znudzonych
kanapkami z wędliną i pomidorem
proponuję
pastę na bazie serka topionego.
Zawsze to jakaś odmiana:)

Składniki:
200g serka topionego śmietankowego

5 jajek
2 średnie ugotowane marchewki
2 średnie ogórki kiszone
1/2 czerwonej papryki
szczypiorek
1 łyżka musztardy
sól, pieprz

Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i zetrzeć na tarce.

Marchewki, ogórki i paprykę pokroić w drobniutką kosteczkę.  
Szczypiorek drobno posiekać.  Wszystko wymieszać razem 
z serkami, musztardą i przyprawami.

3 komentarze:

  1. ty czytasz w moich myslach???hiihihih to juz kolejny raz ,to nie jest takie sobie normalne...zostalo mi kilka marchewek z rosolu moze cos wyczaruje na kolacje...tylko nie mam szczypiorku...no ale poradze sobie ihihih

    OdpowiedzUsuń
  2. zrobilam ja hihiih wejdz do mnie i zobacz...pozdrawiam!!

    OdpowiedzUsuń