1 kapusta pekińska
1 duża marchewka
1 czerwona cebula
1/2 puszki kukurydzy
3 ogórki kiszone
sos sałatkowy-Knorr vinegret
Kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na
tarce o grubych oczkach.
Cebulę pokroić w półplasterki, ogórki w plasterki.
Wszystkie składniki wymieszać,
sos przygotować wg. instrukcji na opakowaniu.
Zalać sałatkę.
1 duża marchewka
1 czerwona cebula
1/2 puszki kukurydzy
3 ogórki kiszone
sos sałatkowy-Knorr vinegret
Kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na
tarce o grubych oczkach.
Cebulę pokroić w półplasterki, ogórki w plasterki.
Wszystkie składniki wymieszać,
sos przygotować wg. instrukcji na opakowaniu.
Zalać sałatkę.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz